top of page

Tietosuojaseloste

Palkes Oy 3180023-8 ylläpitää palvelua tarjoavaa palkes.fi/palkes.com -sivustoa. Tässä tietosuojaselosteessa ilmoitetaan verkkosivuston kävijöille käytäntöjämme henkilötietojen keräämisestä ja käytöstä sekä mitä oikeuksia ja vaikuttamismahdollisuuksia sinulla on tietojasi koskien.

 

Jos päätät käyttää palvelujamme, hyväksyt tämän tiedon keräämisen ja käytön. Keräämämme henkilötiedot käytetään palvelun tarjoamiseen ja parantamiseen. Emme käytä tai jaa tietojasi kenellekään, paitsi tässä tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

 

Tietojen kerääminen ja käyttö

Keräämämme tiedot käytetään varaustietojen käsittelyyn, asiakassuhteen hoitamiseen, palautteen saamiseen sekä suoramarkkinointiin. Emme jaa tietojasi kolmannen osapuolen yrityksille tai yksityishenkilöille. Kaikki verkkosivua hallinnoivat käyttäjät, kirjautuvat sisään omalla käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan.

 

Linkit muihin sivustoihin

Palvelumme voi sisältää linkkejä muihin sivustoihin. Jos napsautat kolmannen osapuolen linkkiä, sinut ohjataan kyseiseen sivustoon. Huomaa, että emme hallinnoi näitä ulkoisia sivustoja. Siksi suosittelemme, että tarkistat näiden sivustojen tietosuojakäytännön. 

 

Lasten yksityisyys

Palvelumme eivät käsittele alle 13-vuotiaita henkilöitä. Emme tietoisesti kerää henkilökohtaisia ​​tunnistettavia tietoja alle 13-vuotiailta lapsilta. Jos havaitsemme, että alle 13-vuotias lapsi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, poistamme tämän välittömästi palvelimistamme. Jos olet vanhempi tai huoltaja ja tiedät, että lapsesi on antanut meille henkilökohtaisia ​​tietoja, ota meihin yhteyttä, jotta voimme tehdä tarvittavat toimet.

 

Muutokset tähän tietosuojakäytäntöön

Voimme päivittää tietosuojakäytäntöämme ajoittain. Näin ollen suosittelemme, että tarkistat tämän sivun säännöllisesti muutosten varalta. Ilmoitamme muutoksista lähettämällä uuden tietosuojakäytännön tälle sivulle. Nämä muutokset tulevat voimaan heti, kun ne on julkaistu tällä sivulla.

 

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysymyksiä tietosuojakäytännöstämme tai jos haluat tarkistaa henkilötietosi ja niiden oikeellisuuden tai poistaa tietosi rekisteristämme, ota meihin yhteyttä osoitteessa palkes (at) palkes.fi tai puhelimitse 040 5704159. Yhteyshenkilö on Kanerva Kilpelä.

bottom of page