top of page
taimen-kanerva-leon.png
alk.
sis.opastus,
luvat

Espanja - Léon
Perhokalastusmatka huhtikuu 2025

 

Koe ainutlaatuinen perhokalastusreissu Espanjan taimenparatiisiin Léoniin huhtikuussa 2025. Neljä päivää perhokalastusta ja taitojen hiomista maailmanmestari David Garcia Ferreras´n kanssa

 

Lèonin perhokalastusreissu on enemmän kuin pelkkä kalastusmatka – neljä täyttä päivää oppimista ja kalastusta erään maailman parhaimman perhokalastajan David Garcia Ferreras kanssa hänen kotijoillaan Leónissa, Espanjassa. Tälle kalastusreissulle otamme korkeintaan 6 kalastajaa varmistaaksemme henkilökohtaisen kokemuksen ryhmälle sekä runsaasti aikaa kysellä neuvoja mestarilta. Davidin lisäksi, me Palkesin oppaat olemme tietenkin myös ryhmäläisten apuna ja tukena.

 

Léonin maakunta on Espanjan ehdoton taimenparatiisi. Alueella on aloitettu järjestelmälliset kalastonsuojelu- ja kehitys toimenpiteet n. 10 vuotta sitten. Lähes kaikilla Léonin 3000 km jokivesistä vain C&R kalastus on sallittua ja se näkyy sekä taimenten määrässä että koossa. Yli 60cm kullankeltainen pilkkukylki ei harvinaisuus siiman päässä ja varmuudella pääset sellaisia ainakin näkemään kristallin kirkaista joissa.

 

Neljän päivän ajan joka aamu alkaa lyhyellä teoriasessiolla jokirannassa, jossa David kertoo erilaisia tekniikoita ja niksejä, joita hän on oppinut vuosien varrella ja jotka ovat tehneet hänestä mestarin. Sinulla on mahdollisuus soveltaa niitä lopun päivän Davidin ja meidän toimiessa oppainasi ja mentoreinasi.

 

León on viehättävä kaupunki n. 350 km Madridista pohjoiseen, joka tarjoaa kiehtovan yhdistelmän historiallisia goottilaisia rakennuksia ja modernia kaupunkikulttuuria. Kaupungin kauniit kadut ja vilkas tunnelma houkuttelevat kävelijöitä, ja sen historialliset nähtävyydet, kuten Leónin katedraali, ovat vaikuttavia. Yksi alueen tärkeimmistä kalastuskohteista, Bernesga-joki, virtaa kaupungin halki.

 

Léonin perhokalastusreissu sopii perhokalastajille, jotka haluavat viedä taitonsa seuraavalle tasolle ja vielä sen ylikin.

Hinta tarkentuu syksyn 2024 aikana ja reissu toteutuu 4-6 henkilön ryhmällä.

 

Hintaan sisältyy neljän päivän intensiivinen perhokalastusopastus David Garcia Ferraras´in ja Palkesin oppaiden johdolla sekä kalastusluvat.

 

Hintaan eivät sisälly lennot, maakuljetukset, majoitus, aamiaiset ja iltaruoat, mutta avustamme teitä asioiden hoitamisessa tarvittaessa.

Léonin leirin kalastuskohteet

Castilla y Léonin itsehallintoalue sijaitsee Luoteis-Espanjassa ja on tunnettu eteläisen Euroopan todellisena taimenparatiisina. Aluetta halkoo tuhansia kilometrejä kirkasvetisiä jokia, joiden pilkkukyljet ovat kultaisia kaunokaisia. Alueen tunnetuimpia ja suosituimpia jokikalastuskohteita ovat Bernesga-, Esla- ja Orbigo-joet, jotka virtaavat läpi alueen monipuolisen ja upean luonnon. Léonissa näet mahtavien jokien lisäksi lumihuippuisia vuoria, laajoja metsiä, viiniviljelmiä sekä kulttuuria ja historiaa, joka juontaa juurensa antiikin ajoille.

bottom of page