top of page
Karkkila Karjaanjoki kirjolohi
110€
sisältää alueen erityiskalastusluvan

Karjaanjoki Karkkila
Perhokalastuksen alkeiskurssit
4.6. ja 7.6
.2024 klo 17-21

Palkesin jo perinteiseksi muodostuneet, suositut ja tehokkaat perhokalastuksen alkeiskursseja järjestetään vuonna 2024 kaksin kappaleinen Karkkilan Pitkälänkoskella ti 4.6.2024 klo 17–21 sekä pe 7.6.2024 klo 17-21. Valitse siis itsellesi sopiva ajankohta ja anna uudelle harrastuksellesi sekä kalastuskaudellesi kunnon buusti! Illan aikana käydään läpi kaikki aloittelijalle tarpeellinen perhokalastusvälineistö ja -tarvikkeet, harjoitellaan erilaisia heitto- sekä kalastustekniikoita ja, kaiken sattuessa kohdilleen, tietenkin kalan tartutus, väsyttäminen, haavitseminen ja lopuksi vielä saaliin käsittely.

 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastuksen aloittamisesta kiinnostuneille tai perustekniikoiden kertaamiseen ja parantamiseen.

 

Aloita hieno harrastus kurssilla ja kartutat tietosi sekä taitosi heti tarvittavalle tasolle! Perhokalastuskurssi on myös erinomainen lahja.

 

Kurssille otetaan maksimissaan 8 osallistujaa, jotta voimme taata riittävän intensiivisen opetuksen. Varaa paikkasi ajoissa. 

Perhokalastuksen työpajat
7.5. ja 28.5.2024 klo 17-20:30

Iltatyöpajassa voit oppia perhokalastuksen alkeita, parantaa heitto- ja kalastustaitojasi tai vaikka oppia kuinka Karkkilan joella kannattaa kalastaa.  Työpajaan voit tuoda minkä tahansa ongelman, johon haluat apua. Tehokkaaseen iltatyöapajaan otetaan enintään 4 osallistujaa ja sen kesto on 3,5 tuntia. .

Kille.jpg
140€
sisältää alueen erityiskalastusluvan

KARJAANJOKI KARKKILA

Karjaanjoen vesistö saa alkunsa Hämeen järviylängöillä ja virtaa läpi läntisen Uudenmaan päätyen lopulta Suomenlahteen. Karkkilan alueen läpi se virtaa vuolaimmin Karjaanjokena. Karkkilan Pyhäjärven alapuolisessa Karjaanjoessa on kolme kalastuksellisesti merkittävää koskea: Myllykoski, Pitkälänkoski ja Maijalankoski. Haukien, ahventen ja särkikalojen lisäksi alueella on luontainen rauhoitettu taimenkanta sekä poikasistutuksin ylläpidetty harjuskanta. Myllykosken ja Pitkälänkosken alueelle istutetaan vuosittain n. 1000kg pyyntikokoista kirjolohta vapaa-ajankalastajien iloksi.

bottom of page