top of page

Henkilökohtainen opastus

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti? Tai oppia kalastamaan vaikka Kuusinkijoen, Kuhmon, Karkkilan koskia tai jonnekin ihan muualle? Henkilökohtainen kalastusopastus on silloin oikea vastaus tarpeisiisi. Räätälöimme sisällöt tarpeittesi mukaan tulit kalalle sitten yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla.

 

Kalastusopastuksemme teho perustuu henkilökohtaiseen yksilölliseen ohjaukseen. Meillä annetaan ohjeita,neuvoja ja apua niin, että varmasti ymmärrät kuinka sinun tulisi kalastaa. Päivitämme omaa osaamistamme vuosittain ulkomaalaisten huippukalastajien kanssa Euroopan kirkkailla jokivesillä ja palaamme takaisin Suomeen mukana repullinen uusia vinkkejä jaettavaksi asiakkaillemme.

 

Palkesin voi varata myös opastamaan sinua ja kavereitasi erilaisiin kalastuskohteisiin, joita et tunne tai jotka koet vaikeina paikkoina kalastaa. Meillä on kattava kokemus Suomen erilaisista jokivesistä ja kohdekohtaista opastusta tarjoamme niin etelässä kuin pohjoisemmassakin.

Jos haluat oppia lyhyessä ajassa mahdollisimman paljon, juuri sinulle suunniteltu henkilökohtainen opastus on siihen tehokkain ratkaisu. Lahjakortti yksityisopastukseen saa varmasti hymyn saajan kasvoille pitkäksi aikaa. Tervetuloa kanssamme kalalle! 

Hinnat alkaen 220€/hlö/3h (vähintään 2 osallistujaa), kysy tarjousta!

JUKKA

"Vietin Petrin ja Kanervan opastuksella pari päivää Kuusingin upeissa maisemissa. Parin päivän aikana sain oppia koskenlukemiseen, kalastusvälineistöön, perhoihin sekä kalastustekniikkaan (nymphing). Opastus oli huipputasoa, iso peukku! 

PASI

“Really great guiding. Take good look about your skill, and focus what's missing or need to practise. They don't hide tips. Highly reccomend if looking fly fishing learning or guiding.

MIA

"Kesällä 2019 olin perhokalastus leirillä Kuusingilla Petrin ja Kanervan opissa. Leirillä pääsi perehtymään perhokalastuksen eri muotoihin, välineisiin ja Kuusingin huikeisiin koskiin asiantuntevien (ja pitkäpinnaisten) oppaiden johdolla. Hyvä porukka kurssilaisia ja maha oli kipeänä nauramisesta. 

bottom of page