Varaus- ja peruutusehdot

Leireille, kursseille ja opastukseen ilmoittautumiset ovat sitovia. Ilmoittautumalla leirille, kurssille tai muuhun opastukseen osallistuja sitoutuu noudattamaan tässä mainittuja peruutusehtoja.

 

Ilmoittautuminen tulee aina perua kirjallisesti lähettämällä siitä sähköposti osoitteeseen palkes(at)palkes.fi.

  • Jos ilmoittautumisen peruminen tapahtuu ennen leiri-/kurssi-/opastusmaksun tai sen ennakkomaksun eräpäivää, perumisesta ei koidu asiakkaalle kuluja

  • Jos ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vähintään 30 vrk ennen leirin/kurssin/opastuksen alkua, asiakkaalle palautetaan leiri-/kurssi-/opastusmaksu vähennettynä käsittelymaksulla (15€). 

  • Jos ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vähintään 14 vrk ennen leirin/kurssin/opastuksen alkua, asiakkaalle palautetaan 50% leiri/kurssi/opastusmaksusta vähennettynä käsittelymaksulla. 

  • Alle 2 viikkoa (14 päivää) ennen kurssin/leirin/opastuksen alkua sekä ilman ennakkoilmoitusta poisjääneeltä peritään koko kurssimaksu.

  • Äkillisissä sairaustapauksissa maksu palautetaan lääkärintodistusta vastaan vähennettynä käsittelymaksulla.

 

Estyneen osallistujan tilalle voidaan vaihtaa toinen henkilö. 

Välineiden vuokra- ja lainaehdot

Vuokraamme ja lainaamme tarpeen mukaan opastusasiakkaille kalastusvälineitä (perhovapa, -kela, -siima, kahluuvarusteet). Vuokratarpeesta tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä, jotta osaamme varata asiakkaalle sopivat välineet käyttöön. 

 

Kalastusvälineiden vuokraaja/lainaaja on velvollinen huolehtimaan lainavälineistä noudattaen huolellisuutta ja varovaisuutta. Kalastusvälineitä ei saa luovuttaa toiselle, ellei muuta ole sovittu.

Kalastusvälineiden vuokraaja/lainaaja vastaa kalastusvälineistä niiden täydestä markkina-arvosta kunnes ne on palautettu. Kalatusvälineiden vuokraaja/lainaaja on velvollinen korvaamaan perhovavalle, -kelalle ja -siimalle sekä kahluuvälineille tapahtuneet vahingot.