top of page

Viitasaaren perhokalastusleiri
10.–12.6.2024

Uutena leirikohteena tuomme tälle kaudelle mukaan Kolima- Keitelejoen varrella, Viitasaaren lähellä sijaitsevan Leppäsenkosken alueen. Alue on heikommin tunnettu ja ollut aiemmin tarkoituksella vähemmällä kalastuksella. Nyt me tarjoamme mahdollisuutta max. 7 henkilölle päästä kalastamaan huippumestaa. Alueella on hyvin isoa luomutaimenta ja harjusta. Taimenen koko pyörii 45-65cm välillä ja onpa siellä aina muutama isompikin kaveri. Harjuksia saadaan aina reiluun 50cm kokoluokkaan asti.

 

Alue sopii hienosti streamer-, nymfi- ja pintaperhokalastukseen. Joten erilaisia vaihtoehtoja saada iso kala siiman päähän on monia.

Leirin hinta 625/hlö sisältäen opastuksen, majoituksen lodgessa, kalastusluvan, loppusiivouksen ja alv. Leirille otetaan max. 7 hlöä.

hinta
625

sis. opastus, majoitus, ja kalastusluvat

Perhokalastus Änättikoski Kuhmo

Kuhmo Fly Fishing Workshop 13.–16.6.2024
 

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet myös kesän 2024 perhokalastusleireille. Leirit sisältävät opastuksen ja opetuksen lisäksi majoituksen 4 hengen mökeissä täysihoidolla  (aamiainen, retkieväät by retkiruoat.fi, illallinen) sekä mahdollisuuden savusaunaan. 

Lisämaksusta voit varata oma pikkumökin (+90€/yö) tai keskikoon mökin  (+120€/yö).   

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus sekä tilantaiden mukaan myös pintaperhokalastus ja streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen.

Kuhmo Fly Fishing Workshopissa pääset oppimaan perhokalastusta Kuhmon kauniilla koskilla. Kolmipäiväisen leirin aikana tutustumme mm. Pajakka- ja Änättikoskiin. Koskissa ui todella vauraita harjuksia, isoja taimenia sekä voipa siiman päässä kalastajaa jallittaa myös parikiloinen säyne! Tälle leirille otamme maksimissaan 8 osallistujaa. Lentiira Flyfishing Workshop-perhokalastusleirin hinta on 689€ (sis.alv) ja se sisältää majoituksen, täysihoidon ja opastuksen.

Kysy lisää tai varaa paikkasi Kuhmon perhokalastusleirille tästä.

alkaen
689

sis. opastus, majoitus ja

täysihoito

KANSSAMME KALASSA

Kuhmon leiriläisten viihtymisestä huolehtii kanssamme Lentiiran lomakylä. Lomakylä tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja halutessa vielä pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Iijoella leiriläisillemme on tarjolla mukavaa ja edullista majoitusta Ruska Bed&Breakfast asuntohotellista Taivalkosken keskustassa.  

Laadukkaat kotimaiset perhokalastusvälineet valmistaa yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuotevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

Herkulliset retkieväät kalastuspäiviin tarjoaa retkiruoat.fi. Nyt pääset nauttimaan ranskalaisen keittiön herkullisista mauista kalastuksen lomassa! Näitä kannattaa ostaa myös omien seikkailuiden varalle.

logo-retkiruoat.jpg

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png
bottom of page