top of page

Asiakaskokemuksia

Palkesin opissa on vuosien saatossa ollut jo useita kymmeniä asiakkaita. Tyytyväinen asiakas on meille ensisijaisen tärkeä! Lue mitä mieltä asiakkaamme ovat meistä:

Asiantuntevuus oli niin ilmiselvää huipputasoa, jolloin opekin pystyi huoletta motivoimaan oppilaitaan.

Asiakas, yksityisopastus

Tunnelma ja leirillä oli todella hyvä. Itse vähän jännitin alkuun, että minkälainen on ryhmän dynamiikka, mutta Petri ja Kanerva loivat todella hyvän fiiliksen kalastajien kesken, joten oli todella mukavaa ja rentoa kalastaa yhdessä. Oli myös tärkeää, että sain omaa kalastusta kehittäviä neuvoja, mutta tämä tapahtui liikoja pätemättä, mikä oli erittäin mukavaa.

Ville, Kuusingin harjusleiri

Mahtava kokemus ja hyvin viihdyin porukassa. Saitte luotua mukavan rennon, mutta innostavan ja asiantuntevan tunnelman. Homma oli teillä mukavasti hanskassa koko ajan, oli helppo olla mukana.

Arto, Kuusingin harjusleiri

Parasta oli henkilökohtainen opastus ja kaikkien toiveiden huomiointi, sekä tietenkin erinomaiset ja saalisvarmat kalapaikat. Leirillä oli hyvä meininki ja kiva porukka! Risuna ehkä se että taas pitää lähteä ostoksille, jotta saa kamat päivitettyä nymphikalastukseen sopiviksi :)

Karo, Iijoen perhokalastusleiri

Asiantuntevuus, mukavat oppaat ja omistautuminen että kaikki hyötyivät kurssista taitotasoon riippumatta. Kiitos Petri ja Kanerva ikimuistoisesta kalareissusta!

Tuukka, Kuhmon perhokalastusleiri

Välitön hyvänmielen tunnelma koko leirin ajan, mahdollisuus kysyä mitä tahansa perhokalastukseen liittyvää, kaikkeen sai kädestä pitäen opastusta. Kolmessa päivässä ehti oppimaan todella paljon ammattilaisia kuuntelemalla ja konkreettisen avun kautta! Olitte matkassa meitä kurssilaisia varten ja tiedän innostus lajia kohtaan sytytti myös leiriläisissä kipinää jatkaa harjoituksia :)

Henna, Iijoen perhokalastusleiri

Oli paras kalastuskesä tähän mennessä. Hieman jo hiipunut innostus sai todellakin uutta puhtia uusista opeista. Kanervan näyttämä tapsisolmu ja Petrin näyttämä perukkeen pituus olivat ratkaisevassa asemassa onnistumiseen ja ajan säästämiseksi. Kalaa tuli yli odotusten ja paljon uusia tipsejä. Kurssi oli erinomaisesti järjestetty ja hinta/laatu oli kohdillaan. Kohteet poikkesivat toisistaan ja oppailla oli paikat hallussa. Lentiirakin jäi omaksi matkailukohteekseni jatkoa ajatellen.

 

Markus, Kuhmon perhokalastusleiri

Asiantuntevaa ja henkilökohtaista opastusta taitotasooni nähden. Vaikka kurssilla oli monta osallistujaa, koin saaneeni paljon vinkkejä ja tietoa, joka oli ”räätälöity” juuri minulle.

Akseli, Karkkilan perhokalastuskurssi

Leiri oli hyvin suunniteltu ja Kuhmon kosket mahtavia kalastuspaikkoja. Opin valtavasti leirillä, sillä kalastusoppaat ovat hyvin asiantuntevia.

Tuulia, Kuhmon perhokalastusleiri

Uusi aika alkoi perhokalastuksen osalta, kun Palkesin kurssilla tutustuin nymfikalastustekniikoihin. Oppaiden johdolla käytiin perukkeen teko yms hyvin läpi. Lisäksi parasta antia oli keskustelut kosken lukemisesta eli alkoi ymmärtää, mistä se kala koskesta löytyy, mikä lisäsi tuloksia omilla kalareissuilla ja auttoi kalastamaan fiksummin summittaisen paiskomisen sijaan.

Mikko, Kuusingin perhokalastusleiri

Erittäin hyvin järjestettyjä leirejä ja opastuksia on ollut. Oppaat ovat asiantuntevia. Huumorintaju on plussaa. Opastukset on hyvin räätälöity tarpeen mukaan.

Miia, Kuhmon ja Kuusingin perhokalastusleirit, yksityisopastus

Palvelutaso on aina ollut korkea ja paljon uusia asioita olen oppinut joka kerralla

Kari, Kuhmon ja Kuusingin perhokalastusleirit

Lähdin itse täysin aloittelijana opetustilaisuuteen. Opas onnistui kertomaan perhokalastuksen perusteet tarpeeksi yksinkertaisesti jolloin myös oppilas pystyy ne ymmärtämään. Nyt kun olen vuoden kalastanut saamallani opeilla ja ymmärtänyt, kuinka monipuolisesta sekä yksityiskohtaisesta harrastuksesta on kyse on tullut uusi tarve jatko-opetukseen.

Petri, Yksityisopastus

Erinomaista ja ammattitaitoista palvelua. Opin kursseilla riittävät perusteet ja sain itseluottamusta, nyt omatoiminen kalastus on helpompaa. Opin myös sen, että perhokalastusta ei voi oppia hetkessä ja opastukselle on myös jatkossa tarvetta. Piinkovia ammattilaisia.

Jyri, Karkkilan perhokalastuskurssi ja Kuhmon perhokalastusleiri

Mukava kurssi jossa eri lähtötasot otetttiin hyvin huomioon

Jussi, Kuhmon perhokalastusleiri

Yhteydenpito oli sujuvaa, s-posteihin vastattiin nopeasti ja kattavasti. Aloittelevana perhokalastajana koin etenkin yksityisopetuksen erittäin hyödylliseksi, huomaa että perhokalastus on intohimonne ja se välittyy myös oppilaaseen. Opin paljon kalastustekniikoista ja perhoista sekä myös kuinka olla vastuullinen kalastaja. Mielestäni kalan oikeaoppinen käsittely ja vapauttaminen ovat tärkeitä asioita. Kuhmon leirillä opin lisää ja pääsin kalapaikoille jonne en välttämättä itse olisi osannut mennä. Painotitte myös koskikalastuksen turvallisuutta hyvin. Turvallinen kahlaus, aurinkolasien käyttö jne.

Kalle, yksityisopastus ja Kuhmon pehokalastusleiri

Sain äärimmäisen tasokasta palvelua. Kaikki oli priimaa. Ihan ummikkona lähdin matkaan ja sain lyhyessä ajassa erittäin kärsivällistä ja inspiroivaa opastusta. Ensi kesänä on tarkoitus palata Petrin opastukseen!

Emma, Yksityisopastus

Todella osaava, hyvin "oppilaan" tarpeet huomioon ottava, keskusteleva ja neuvova. Petri osasi neuvoa rautalangasta vääntäen ja kädestä pitäen näyttää miksi se siima ei suoristu vaan loppu jää sykkyrälle,löydettiin se viimeinen liike joka ratkaisi ongelman, ja heitot alkoi saamaan pituutta. Rullausheittoonkin sai uusia oppeja ja myös perhon uittoon. Ja kyllä,tuli todella tarpeeseen ja tulosta syntyi jo kurssipäivän iltana kun haaviin päätyi mukavan väännön jälkeen kirre. Myös tämän syksyn lapin reissulla monet paikat ois jääny tavottamattomiin ilman kurssia. Iso kiitos molemmille opettajille, olitte LOISTAVIA.

Dani, Karkkilan perhokalastuskurssi

Opastus oli taitoihini räätälöityä. Oli hyvin tyytyväinen. Kokemus tuntui kalareissulta - ei opiskelureissulta, ja sain kalastaa ohjatusti juuri niin paljon, kuin halusin ja jaksoin.

Harri, Yksityisopastus

Palkesin opastus oli kiitettävän aktiivista ja perusteellista ja hyvin meidän tarpeisiin räätälöityä. Mukavassa seurassa opimme tehokkaasti nymfikalastuksen salat ja mikä tärkeintä saaliitkin parantuivat selvästi.

Pertti, Yksityisopastus

Erinomainen johdatus nymfi-kalastukseen aina perukkeen kasaamisesta itse kalastustekniikkaan. Opitut asiat näkyivät siiman päässä jo kurssia seuraavien viikkojen aikana.

Tatu, Kuhmon perhokalastusleiri

Mukava kurssi jossa eri lähtötasot otetttiin hyvin huomioon

Jussi, Kuhmon perhokalastusleiri

Molemmat oppaat olivat todella mukavia, ja erittäin asiantuntevia. Mielestäni sain oppia juuri oikeisiin asioihin. Fiilis oli rento, ja päivä kului nopeasti.

Paavo, yksityisopastus

bottom of page