Perhokalastus Änättikoski Kuhmo

Kuhmo Special Rapids
16.–19.6.2022
Lentiira Fly Fishing Workshop
20.–23.6.2022

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet myös kesän 2022 perhokalastusleireille. Leirit sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset kalastusluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä, aamupalan ja iltaruuan lomakylällä, retkilounaan (retkiruoat.fi) sekä mahdollisuuden savusaunaan.

Molempien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemisen.

 

Kuhmo Special Rapids-leirillä kalastamme vaparajoitteisia erityiskalastuskohteita, mm. Akonkoski sekä Kaarneenkoski. Koska leirin koskien kalastajamäärä on rajoitettu, voimme ottaa tälle leirille vain 8 osallistujaa. Näillä koskilla sekä harjus- että taimenennätykset ovat todella vaarassa! Special Rapids leirin hinta 659€ (sis.alv).

Lentiira Fly Fishing workshopin aikana tutustumme mm. Pajakka-, Saari-, Lentuan- ja Änättikoskiin. Koskissa ui todella vauraita harjuksia, isoja taimenia sekä voipa siiman päässä kalastajaa jallittaa myös parikiloinen säyne! Tälle leirille otamme maksimissaan 10 osallistujaa. Lentiira Fly Fishing workshopin hinta 549€ (sis.alv).

Kysy lisää tai varaa paikkasi Kuhmon perhokalastusleirille tästä.

alkaen
549€

sis. opastus, majoitus

täyshoidolla, kalastusluvat

Iijoen perhokalastusleiri
26.–29.6.2022

Uutena leirikohteena vuodelle 2022 tuomme Iijoen 20 km pitkän koskikalastusalueen Jokijärven kylän ja Taivalkosken kaupungin välissä. Iijoen kauniit maisemat, hyvä harjuskanta sekä monipuoliset koskialueet ovat kokemisen arvoiset.

Leirin hintaan, 349€ sis.alv, kuuluu perhokalastusopastuksen ja opetuksen lisäksi herkulliset retkilounaat (retkiruoat.fi) sekä koskikohtaiset kalastusluvat. Tälle leirille otamme maksimissaan 10 osallistujaa.

 

Majoitusyhteistyökumppaninamme toimii Taivalkoskella Ruska Bed & Breakfast, jonka viihtyisässä asuntohotellissa on tarjolla asiakkaitamme varten 2-3 hengen huoneita aamupalalla ja iltasaunalla hintaan alk. 30€/yö/hlö.

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemisen.

Kysy lisää tai varaa paikkasi Iijoen perhokalastusleiriltä tästä.

perhovapa-perhokela-taimen-haavissa.jpg
hinta
349€

sis. opastus, retkilounas ja kalastusluvat

kalastaja-kuusinkijoella_harjus.jpg

Kuusingin harjusleiri
30.6.–3.7.2022

Kuusinkijoki ja Kuusamon jylhät maisemat ovat jälleen mukana leiritarjonnassamme. Kuusinkijoki on ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista ja se tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km.

Leirin hintaan, 439€ (sis.alv)  kuuluu perhokalastusopastuksen ja -opetuksen lisäksi herkulliset retkilounaat (retkiruoat.fi) sekä yhteismajoitus kahdessa mökissä Virkkulassa. Tämän leirin koskikohtaiset kalastusluvat eivät kuulu leirin hintaan, mutta autamme niiden hankkimisessa tarvittaessa. Tälle leirille otamme maksimissaan 10 osallistujaa.

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemisen.

Kysy lisää tai varaa paikkasi Kuusingin perhokalastusleiriltä tästä.

hinta
439€

sis. opastus, retkilounas

ja majoitus

KANSSAMME KALASSA

Kuhmon leiriläisten viihtymisestä huolehtii kanssamme Lentiiran lomakylä. Lomakylä tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja halutessa vielä pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Iijoella leiriläisillemme on tarjolla mukavaa ja edullista majoitusta Ruska Bed&Breakfast asuntohotellista Taivalkosken keskustassa.  

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Kuhmon leireille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

Herkulliset retkieväät kalastuspäiviin tarjoaa retkiruoat.fi. Nyt pääset nauttimaan ranskalaisen keittiön herkullisista mauista kalastuksen lomassa! Näitä kannattaa ostaa myös omien seukkailuiden varalle.

logo-retkiruoat.jpg

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png
Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

press to zoom
Perhokalastusleiri Kuhmo
Perhokalastusleiri Kuhmo

press to zoom
Harjus ja sen evä
Harjus ja sen evä

press to zoom
Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

press to zoom
1/7