Perhokalastus Änättikoski Kuhmo

Kuhmo Special Rapids
12.–15.6.2023 
Naisten perhokalastusleiri
20.–22.6.2023

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet myös kesän 2023 perhokalastusleireille. Leirit sisältävät opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset kalastusluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä täysihoidolla  (aamiainen, retkieväät by retkiruoat.fi, illallinen) sekä mahdollisuuden savusaunaan. 

Lisämaksusta voit varata oma pikkumökin (+90€/yö) tai keskikoon mökin  (+120€/yö).   

Molempien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus sekä tilantaiden mukaan myös pintaperhokalastus ja streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen.

 

Kuhmo Special Rapids-leirillä kalastamme vaparajoitteisia erityiskalastuskohteita, mm. Akonkoski sekä Kaarneenkoski. Näillä koskilla sekä harjus- että taimenennätykset ovat todella vaarassa! Tämän kolmepäiväisen leirin maksimi osallistujamäärä on 8 henkilöä ja paikkoja enää 2 vapaana, joten kannattaa olla nopea! Special Rapids leirin hinta 738€ (sis.alv).

Naisten perhokalastusleirillä pääset oppimaan perhokalastusta naisseurassa. Kaksipäiväisen leirin aikana tutustumme mm. Pajakka- ja Änättikoskiin. Koskissa ui todella vauraita harjuksia, isoja taimenia sekä voipa siiman päässä kalastajaa jallittaa myös parikiloinen säyne! Tälle leirille otamme maksimissaan 8 osallistujaa. Naisten perhokalastusleirin hinta on 470€ (sis.alv).

Kysy lisää tai varaa paikkasi Kuhmon perhokalastusleirille tästä.

alkaen
470€

sis. opastus, majoitus

täyshoidolla, kalastusluvat

Iijoen perhokalastusleiri
26.–29.6.2023

Tämän vuoden uutuusleirimme osoittautui niin hyväksi, että haluamme tarjota sitä myös jatkossa. Iijoen perhokalastusleirillä kalastamme 20 km pitkää koskikalastusaluetta Jokijärven kylän ja Taivalkosken kaupungin välissä. Iijoen kauniit maisemat, hyvä harjuskanta sekä monipuoliset koskialueet ovat kokemisen arvoiset.

Leirin hintaan, 419€, sisältyy perhokalastusopastuksen ja opetuksen lisäksi herkulliset retkilounaat (retkiruoat.fi) sekä koskikohtaiset kalastusluvat. Tälle leirille otamme maksimissaan 8 osallistujaa.

 

Majoitusyhteistyökumppaninamme toimii Taivalkoskella Ruska Bed & Breakfast, jonka viihtyisässä asuntohotellissa on tarjolla asiakkaitamme varten 2-3 hengen huoneita aamupalalla ja iltasaunalla.

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen.

Kysy lisää tai varaa paikkasi Iijoen perhokalastusleiriltä tästä.

perhovapa-perhokela-taimen-haavissa.jpg

419€

sis. opastus, retkilounas ja kalastusluvat

kalastaja-kuusinkijoella_harjus.jpg

Kuusingin 2 pv työpaja
1.–2.7.2023

Kuusinkijoki on ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista! Se tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km. Vuonna 2023 tarjoamme Kuusingilla kahden päivän perhokalastustyöpajan 1.–2.7. päivittäin klo 9-16.

Työpajan hintaan, 395€ (sis.alv) kuuluu perhokalastusopastuksen ja -opetuksen lisäksi herkulliset retkilounaat (retkiruoat.fi). Tämän leirin jokikohtaiset kalastusluvat eivät kuulu leirin hintaan, mutta autamme niiden hankkimisessa tarvittaessa. Tälle leirille otamme maksimissaan 8 osallistujaa.

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus ja pintaperhokalastus. Tarpeen mukaan käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen.

Kysy lisää tai varaa paikkasi Kuusingin perhokalastustyöpajaan tästä.

395€

sis. opastus ja retkilounas

KANSSAMME KALASSA

Kuhmon leiriläisten viihtymisestä huolehtii kanssamme Lentiiran lomakylä. Lomakylä tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja halutessa vielä pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Iijoella leiriläisillemme on tarjolla mukavaa ja edullista majoitusta Ruska Bed&Breakfast asuntohotellista Taivalkosken keskustassa.  

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Kuhmon leireille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

Herkulliset retkieväät kalastuspäiviin tarjoaa retkiruoat.fi. Nyt pääset nauttimaan ranskalaisen keittiön herkullisista mauista kalastuksen lomassa! Näitä kannattaa ostaa myös omien seukkailuiden varalle.

logo-retkiruoat.jpg

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png
Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

press to zoom
Perhokalastusleiri Kuhmo
Perhokalastusleiri Kuhmo

press to zoom
Harjus ja sen evä
Harjus ja sen evä

press to zoom
Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

press to zoom
1/7