top of page

Espanja, Sort 
Perhokalastumatka
ma 27.3.- su 1.4.2023

Haluatko aloittaa perhokalastuskautesi jo hyvissä ajoin ja päästä kokemaan Espanjan Pyreneiden uskomattomat jokivedet hyvässä seurassa ja asiantuntevassa opastuksessa? Tule mukaan ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Finlandin ja Palkesin perhokalastusmatkalle Pohjois-Espanjaan maalis-huhtikuun vaihteessa. Kanssamme pääset tutustumaan kristallin kirkkaisiin vuoristojokiin, Noguera Pallaresa ja Segre, jotka mutkittelevat henkeä salpaavissa vuoristomaisemissa halki pittoreskien pikkukylien ja jyrkkärinteisten kallioiden. Talven jälkeen, joen alimmat osat (baixa muntanya) avautuvat kalastukselle 15.3., joten pääsemme aloittamaan kauden lähes heti sen auettua.

Katso tarkemmat tiedot perhokalastusmatkasta Kon-Tiki Finlandin sivuilta.

pyreneet.jpg

Matkaan sisältyvät

  • Finnairin suora (Iberian kanssa yhteystyössä) lento Helsinki–Barcelona–Helsinki lentoveroineen ja matkatavaroineen (1 matkalaukku 23 kg ruumaan)

  • majoitus 1-hengen huoneessa aamiaisineen ja veroineen

  • oma tilausajobussi ja suomalainen opas sekä sama kuljettaja koko matkan ajan alkaen ja päättyen Barcelonaan.

  • Viisi kalastuspäivää upeissa maisemissa Palkesin oppaiden Kanerva ja Petrin johdolla 

  • retkieväät ja ruokailutarvikkeet kalastuspäivinä

  • tuloiltana kolmen ruokalajin illallinen ruokajuomineen (1/4 viini, olut tai virvoitusjuoma)

  • kalastusluvat

2685€

sis.mm. lennot, majoitus 1-hh, bussi, opastus, luvat jne.

Matkaan sisältyvät

Kalastuskohteet

Noguresa Pallaresa-joki on Katalonian helmi Pyreneiden kainalossa. Joki saa alkunsa läheltä Ranskan rajaa yli 2000 m korkeudesta ja matkaa alas 154 km ennen yhtymistä Segre- ja Ebro-jokiin ja laskemista Välimereen. Noguera Pallaresalla on erittäin elinvoimainen luonnonvarainen taimenkanta.

Toinen joki, jolla vietämme kalastuspäiviämme, on Segre. Se saa alkunsa Ranskan Pyreneillä ja virtaa sieltä Lleidan kautta kohti Ebro-jokea. Segren parhaimmat ja kauneimmat alueet sijaitsevat sen pohjoisimmissa osissa, joten se on myös meidän suuntamme. Hyvällä tuurilla, kalastajalla on mahdollisuus saada siiman päähän täältä jopa  60 cm kultakylkinen taimen, unohtamatta muita joen eväkkäitä, kuten vaikka jokeen hyvin kotoutuneita ja siellä kutevia kirjolohia.

KANSSAMME KALASSA ESPANJASSA

Yhteistyökumppaninamme tällä Espanjan perhokalastusmatkalla on elämysmatkoja tarjoava kotimainen ryhmämatkatoimisto Kon-Tiki Finland. Räätälöityihin luonto- ja elämysmatkoihin erikoistunut Kon-Tiki Finland on toteuttanut menetyksekkäästi suomalaisten matkaunelmia jo vuodesta 1995!

kontiki-logo_edited.png
bottom of page