Hae meiltä perhokalastusopit, jotka pelastavat kalastuskautesi

Meidän huipputuotteemme ovat intensiiviset perhokalastuskurssit, perhokalastusleirit ja henkilökohtaiset perhokalastusopastukset, joissa opit enemmän kuin yksin omatoimisesti vuoden aikana. 

Aivan loistavaa opetusta. Oppilaan lähtötaso ja mitä haluaa oppia otetaan todella hyvin huomioon. Ryhmäkursseilla tarpeeksi "huomiota" yksityiseen opetukseen. Pikku neuvoja ja kikkoja tulee kurssilla paljon. Rennon letkeää ja huumorintajuista menoa oppailta sekä todella asiantuntevaa opastusta. 

Pasi, Kuhmon perhokalastusleiri, Karkkilan perhokalastuskurssi ja yksityisopastus

Palkesin kalastusoppaat Kanerva ja Petri ovat aina asiakkaan apuna. He auttavat sinut alkuun perhokalastusurallasi ja antavat kokeneellekin perhokalastajalle sellaisia tipsejä, joilla perhokalastusurasi saa aivan uudet ulottuvuudet. Täältä pääset paremmin tutustumaan meihin oppaisiin.

 

Tule mukaan kanssamme nauttimaan perhokalastuksen mahtavuudesta, näe ja koe uusia asioita!

Perhokalastus Pajakkakoski

Perhokalastuskurssit ja -leirit 2021

alkaen
100€

Palkesin perhokalastuskurssit ja -leirit on tarkoitettu kaikille; aloittelijoille tai jo edistyneemmille konkareille. Kesällä 2021 järjestämme kursseja ja leirejä Karkkilan Karjaanjoella sekä Kuhmon koskilla. Kurssien ja leirien sisällöt ovat aina hieman erilaisia mutta se tärkein, Palkesin kalastusopas on koko ajan sinun apunasi. 

Henkilökohtainen opastus

Haluatko päästä kiinni perhokalastuksen perusteisiin tehokkaasti ja nopeasti, saada täsmäopastusta esimerkiksi nymfaustekniikkaan tai vaikka oppia järvikalastuksen saloja? Henkilökohtainen kalastusopastus on silloin oikea vastaus tarpeisiisi. Räätälöimme sisällöt tarpeittesi mukaan tulit kalalle sitten yksin, kaverin kanssa tai isommalla porukalla.

Kalastusopastus Kuusinki
alkaen
130€
Pakopelejä isoille ryhmille

Ohjelmapalvelut

Elämä ei ole aina pelkkää kalastusta, siispä tarjoamme elämyksiä myös ilman perhovapaa. AR-tekniikalla ryyditetyt ulkoilmapakopelit, jousiammunta tai vaikka nuotiokahvit järjestyvät niin pienille kuin suurillekin porukoille. Tutustu tarjontaamme ja kysy lisää.

alkaen
10€

Polkumme varrelta

Taimen

Ota yhteyttä

Palkes Oy

palkes (at) palkes.fi

 

Puh. (+358) 50 511 8035

Puh. (+358) 40 570 4159

Kiitos yhteydenotostasi! Palaamme asiaan pian.