Kuusinki Kuusamo

Yksityis-/pienryhmäopastus

elokuu 2020

Tarjoamme 1.8.–15.8.2020 yksityis- ja pienryhmäopastusta Kuusinkijoelle. Tule kanssamme päiväksi tai useammaksi opettelemaan tehokkaasti perhokalastusta yksin tai kavereiden kanssa. Jo päivän opastuksella tulevat perhokalastusvälineet, erilaiset kalastustekniikat, turvallinen kahlaaminen sekä kalan väsyttäminen ja haavitsemista tutuksi. 

Suosittelemme yksityisopastusta kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! 

Ykstityisopastuksen hinta on 280€/hlö/pv (sis.alv) lisähenkilöt 140€/hlö/pv

280€
hlö/pv

KUUSINKIJOKI KUUSAMO

Kuusinkijoki on eräs Suomen tunnetuimmista taimenjoista, johon villit pilkkukyljet nousevat joka vuosi Venäjän puolelta kutemaan. Vaikka taimen onkin luonut Kuusingin maineen, on se myös ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista. Kuusinkijoki tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km. Kuusinkijoen lisäksi opastamme halutessanne myös muilla Kuusamon joilla, kysy lisää!

KANSSAMME KALASSA KUUSINGILLA

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville asiakkaillemme.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi kalastuspäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä