Kuusinki Kuusamo

Kuhmon kosket

Yksityis-/pienryhmäopastus

elokuu 2020

Tarjoamme yksityis- ja pienryhmäopastusta1.8.– 9.8.2020 Kuusinkijoelle sekä 10.8.– 15.8.2020 Kuhmon koskille. Tule kanssamme päiväksi tai useammaksi opettelemaan tehokkaasti perhokalastusta yksin tai kavereiden kanssa. Jo päivän opastuksella tulevat perhokalastusvälineet, erilaiset kalastustekniikat, turvallinen kahlaaminen sekä kalan väsyttäminen ja haavitsemista tutuksi. 

Suosittelemme yksityisopastusta kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! 

Ykstityisopastuksen hinta on 280€/hlö/pv (sis.alv) lisähenkilöt 140€/hlö/pv

280€
hlö/pv

KUUSINKIJOKI KUUSAMO

Kuusinkijoki on eräs Suomen tunnetuimmista taimenjoista, johon villit pilkkukyljet nousevat joka vuosi Venäjän puolelta kutemaan. Vaikka taimen onkin luonut Kuusingin maineen, on se myös ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista. Kuusinkijoki tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km. Kuusinkijoen lisäksi opastamme halutessanne myös muilla Kuusamon joilla, kysy lisää!

KUHMON KOSKET

Kainuun sydänmailta Kuhmosta löytyy kalastusvesiä jokaiseen makuun aina pienistä korpipuroista kuohuviin koskiin. Alueen useat kosket tarjoavat hienoja kokemuksia kalastajilleja siiman päähän haksahtyaakin usein haksahtaa jopa yli kiloisia harjuksia, komeita taimenia ja bonuksena vielä valtavia säyneitä. Viime vuosien määrätietoinen koskien kunnostaminen ja hoitaminen ovat nostaneet Kuhmon kosket yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista kalastuskohteista ja lähdemme mielellämme kanssanne kokemaan Kuhmon kalavesien taikaa!