Perhokalastus Kuusinkijoella

Kuusamon alueen
Henkilökohtainen kalastusopastus

Varaa meidät päiväksi tai useammaksi ja tule kanssamme opettelemaan tehokkaasti perhokalastusta yksin tai kavereiden kanssa. Jo päivän opastuksella tulevat perhokalastusvälineet, erilaiset kalastustekniikat, turvallinen kahlaaminen sekä kalan väsyttäminen ja haavitsemista tutuksi. 

Suosittelemme yksityisopastusta kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! Lahjakortti yksityisopastukseen on unohtumaton elämys!

Yksityisopastuksen hinta alkaen 320€/hlö/8h (sis.alv) lisähenkilöt 200€/hlö/8h

320€
hlö/8h

KUUSINKIJOKI KUUSAMO

Kuusinkijoki on eräs Suomen tunnetuimmista taimenjoista, johon villit pilkkukyljet nousevat joka vuosi Venäjän puolelta kutemaan. Vaikka taimen onkin luonut Kuusingin maineen, on se myös ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista. Kuusinkijoki tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km. Kuusinkijoen lisäksi opastamme halutessanne myös muilla Kuusamon joilla, kysy lisää!

WFFC 2021 KUUSAMO

Perhokalastuksen MM-kisat 2021 pidetään Kuusamon jylhissä maisemissa 12.-16.8.2021. Kilpailun jokiosuudet kalastetaan Kuusingin ja Ala-Kitkan kuohuissa ja kohdekalana näissä vesissä on harjus. Palkesin oppaiden elokuu kuluukin MM-kisan organisoinnissa sekä kansainvälisten maajoukkueiden oppaana. Toivotamme osaltamme kaikki tervetulleiksi seuraamaan kisatunnelmaa ja huippukalastajia jokien varteen!

WFFC2021 Kuusamo