Kuusinki Kuusamo

Harjusleiri

6.7.–9.7.2020

Perinteinen Kuusinkijoen harjusleiri keskittyy nimensä mukaisesti harjuksen perhokalastukseen jylhällä Kuusinkijoella Kuusamossa. Kalastamme leirin aikana useita Kuusinkijoen parhaiksi todettuja harjusalueita ja harjoittelemme erilaisia tekniikoita. Opastuksen ja opetuksen lisäksi leirin hinta sisältää Kuusinkijoen erityiskalastusluvat kurssin ajaksi, yhteismajoituksen saunalla ja kenttälounaan.

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen kalan väsyttämistä ja haavitsemista unohtamatta.

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! 

Leirin hinta on 360€/hlö (sis.alv). Leirille otetaan enintään 12 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä

360€
sis. opetus, majoitus, lounas, sauna erityiskohdeluvat/3 vrk

KUUSINKIJOKI KUUSAMO

Kuusinkijoki on eräs Suomen tunnetuimmista taimenjoista, johon villit pilkkukyljet nousevat joka vuosi Venäjän puolelta kutemaan. Vaikka taimen onkin luonut Kuusingin maineen, on se myös ehdottamasti eräs Suomen parhaimmista ja elinvoimaisimmista harjusjoista. Kuusinkijoki tarjoaa monipuoliset kalastusolosuhteet, onhan sen pituus 16 km. Harjusleirin aikana tutustumme useisiin erilaisiin jokialueisiin ja takaamme, että jokainen leiriläinen pääsee pitelemään näitä kauniita purje-eväisiä harjuksia siiman päässä!

KANSSAMME KALASSA KUUSINGILLA

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!