Perhokalastus Änättikoski Kuhmo

Kuhmon kosket

27.–30.6.2021 Lentiira Fly Fishing Workshop I  1 paikka jäljellä
1.–4.7.2021 Kainuu Special Rapids 1 paikka jäljellä
5.–8.7.2021 Lentiira Fly Fishing Workshop II 3 paikkaa jäljellä

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet näille perhokalastusleireille. Leirit sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset kalastusluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä, aamupalan, retkilounaan, iltaruoan sekä mahdollisuuden savusaunaan.

Lentiira Fly Fishing Workshop I ja II aikana tutustumme Pajakka-, Saari-, Lentuan- ja Änättikoskiin. Keskimmäisellä leirillä, Special Radips, osallistujat pääsevät kalalle mm. Akonkoskelle ja Kynäkoskille, jotka molemmat ovat vaparajoitettuja ekokalastuskohteita.

Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista. 

Suosittelemme näitä leirejä kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! Perhokalastuselämys Kuhmossa on myös upea lahjaidea!

Lentiira FLy Fishing Workshop I ja II-leirien hinta on 467€/hlö (sis.alv). Molemmille leireille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä.

Leirin Kainuu Special Rapids hinta on 489€/hlö (sis.alv). Leirille otetaan enintään 8 osallistujaa ilmoittaumisjärjestyksessä.

467€
sis. opetus,
majoitus, ruokailut, erityiskohdeluvat/3 vrk,
alv
alkaen

KUHMON KOSKET

Kainuun sydänmailta Kuhmosta löytyy monipuoliset kalastusmahdollisuudet ja alueen useat kosket tarjoavat hienoja kokemuksia kalastajille. Viime vuosien määrätietoinen koskien kunnostaminen ja hoitaminen ovat nostaneet Kuhmon kosket yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista kalastuskohteista. Lentiira Fly Fishing Workshopien I ja II aikana kalastamme Änättikoskea, Pajakkakoskea, Saarikoskea sekä Lentuankoskea. Kainuu Special Rapids-leirillä tutustumme pienemmässä porukassa myös Akonkosken sekä Kynäkoskien ekokalastuskohteisiin. Kaikki Kuhmon alueen kosket ovat kuuluja komeista taimenistaan, isoista harjuksitaan sekä saattaapa siiman päähän eksyä bonuksena vielä valtavia säyneitä, joten taattuja elämyksiä tiedossa!

Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

Perhokalastusleiri Kuhmo
Perhokalastusleiri Kuhmo

Harjus ja sen evä
Harjus ja sen evä

Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

1/7

KANSSAMME KALASSA KUHMOSSA

Lentiiran lomakylä huolehtii leiriläisten viihtymisestä kanssamme ja tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja halutessa vielä pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Kuhmon leireille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png