Kuhmon kosket

Lentiira Fly Fishing Workshop I, II ja III
kesä-heinäkuu 2021

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet tälle perhokalastusleirille. Leiri sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset kalastusluvat sekä majoituksen 4 hegen mökeissä, aamupalan, retkilounaan ja iltaruoan. Myös leppeät löylyt kalastuspäivän päätteksi järjestyvät halukkaille Lomakylän savusaunassa.

 

Leirin aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä kosken lukemisen. 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! 

Leirin hinta on €/hlö (sis.alv). Leirille otetaan enintään 10 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssien tarkemmat aikataulut ja hinnat tulossa syksyn 2020 alussa!

sis. opetus, majoitus, ruokailut, savusauna, erityiskohdeluvat/3 vrk

KUHMON KOSKET

Kainuun sydänmailta Kuhmosta löytyy monipuoliset kalastusmahdollisuudet ja alueen useat kosket tarjaovat hienoja kokemuksia kalastajille. Viime vuosien määrätietoinen koskien kunnostaminen ja hoitaminen ovat nostaneet Kuhmon kosket yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista kalastuskohteista. Leirin aikana kalastamme Änättikoskea, Pajakkakoskea sekä Saarikoskea, joista siiman päähän voi haksahtaa jopa yli kiloisia harjuksia, komeita taimenia ja bonuksena vielä valtavia säyneitä.

KANSSAMME KALASSA KUHMOSSA

Lentiiran lomakylä huolehtii leiriläisten viihtymisestä kanssamme ja tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png