Perhokalastus Änättikoski Kuhmo

Kuhmon koskien,
Iijoen ja Kuusinkijoen perhokalastusleirit 2022

Kuhmon kosket ja Lentiiran Lomakylä tarjoavat upeat puitteet myös kesällä 2022 perhokalastusleireille. Leirit sisältää opastuksen ja opetuksen lisäksi koskikohtaiset kalastusluvat, majoituksen 4 hengen mökeissä, aamupalan, retkilounaan, iltaruoan sekä mahdollisuuden savusaunaan.

Kaudelle 2022 ohjelmassamme ovat myös perhokalastusleirit Taivalkosken Iijoella sekä Kuusamon Kuusinkijoella. Näiden leirien ajankohdat, hinnat ja tarkemmat sisällöt päivittyvät syksyn aikana.

Kaikkien leirien aiheina ovat tehokas nymfikalastus, pintaperhokalastus ja haluttaessa myös streamerkalastus. Käymme läpi myös erilaiset virtavesien perhokalastusvälineet, perukkeet, indikaattorit, turvallisen kahlaamisen koskessa, kalastustekniikat sekä erityisesti kosken lukemista. 

Suosittelemme näitä leirejä kaikille perhokalastajille vasta-alkajista koskien konkareihin, sillä räätälöimme sisällön jokaisen kalastajan lähtötason, tavoitteiden ja taitojen mukaan! Perhokalastuselämys Kuhmossa, Taivalkoskella tai Kuusamossa on myös upea lahjaidea!

Jos haluat ensimmäisten joukossa tiedot tulevista leireistä, tilaa uutiskirjeemme linkistä.

Lisätietoja tulossa syksyllä

KUHMON KOSKET

Kainuun sydänmailta Kuhmosta löytyy monipuoliset kalastusmahdollisuudet ja alueen useat kosket tarjoavat hienoja kokemuksia kalastajille. Viime vuosien määrätietoinen koskien kunnostaminen ja hoitaminen ovat nostaneet Kuhmon kosket yhdeksi Suomen mielenkiintoisimmista kalastuskohteista. 

Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

Perhokalastusleiri Kuhmo
Perhokalastusleiri Kuhmo

Harjus ja sen evä
Harjus ja sen evä

Kuhmo Pajakkakoski harjus
Kuhmo Pajakkakoski harjus

1/7

KANSSAMME KALASSA KUHMOSSA

Lentiiran lomakylä huolehtii leiriläisten viihtymisestä kanssamme ja tarjoaa loistavat puitteet, mukavan majoituksen, makoisat ateriat ja halutessa vielä pehmeät savusaunan löylyt kalastuspäivien päätteksi.

Asset 1lentiira.png

Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä yhteistyökumppanimme Suomen johtavin perhokalastuskauppa Ruoto Oy on räätälöinnyt hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville leiriläisille.

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Kuhmon leireille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

Koska valitettavasti aina ei voi olla kalassa, voi leiripäivän jälkeen heittäytyä sängylle lukemaan laadukasta ja asiantuntevaa Pohjolan Perhokalastaja-lehteä. Olemme varanneet majoitukseen lehtiä kurssilaisillemme, unohtamatta tietenkään hyvää tilaajatarjousta!

PPK_logo.png