Karjaanjoki Karkkila

Perhokalastuksen alkeiskurssi

7.6.2020 klo 12–18

14.6.2020 klo 12–18

85€
sis. opetus 
ja Karkkilan
erityiskohdelupa

Palkesin jo perinteiseksi muodostunut suosittu ja tehokas perhokalastuksen alkeiskurssi järjestetään tulevanakin keväänä Karkkilan Pitkälänkoskella 14.6.2020. Kurssin nopean täyttymisen vuoksi, tarjoamme samanlaisen kurssin myös 7.6.2020. Kyseessä on tiivis kurssi, jolla käydään läpi kaikki tarvittava välineistö ja tarvikkeet, harjoitellaan erilaisia heitto- sekä kalastustekniikoita ja, kaiken sattuessa kohdilleen, tietenkin kalan tartutus, väsyttäminen, haavitseminen ja lopuksi vielä saaliin käsittely.

 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastuksen aloittamisesta kiinnostuneille tai perustekniikoiden kertaamiseen ja parantamiseen.

 

Aloita hieno harrastus kurssilla ja kartutat tietosi sekä taitosi heti tarvittavalle tasolle! Perhokalastuskurssi on myös erinomainen lahja.

 

Kurssihinta 85€ (sis. alv) sisältää perhokalastuksen aloituskurssin klo 12–18 sekä Karkkilan koskille tarvittavan kalastusluvan kurssipäivänä klo 24 asti (klo 18–24 itsenäistä kalastusta). Kurssille otetaan maksimissaan 12 osallistujaa, jotta voimme taata riittävän intensiivisen opetuksen

TÄYNNÄ

KARJAANJOKI KARKKILA

Karjaanjoen vesistö saa alkunsa Hämeen järviylängöillä ja virtaa läpi läntisen Uudenmaan päätyen lopulta Suomenlahteen. Karkkilan alueen läpi se virtaa vuolaimmin Karjaanjokena. Karkkilan Pyhäjärven alapuolisessa Karjaanjoessa on kolme kalastuksellisesti merkittävää koskea: Myllykoski, Pitkälänkoski ja Maijalankoski. Haukien, ahventen ja särkikalojen lisäksi alueella on luontainen rauhoitettu taimenkanta sekä poikasistutuksin ylläpidetty harjuskanta. Myllykosken ja Pitkälänkosken alueelle istutetaan vuosittain n. 1000kg pyyntikokoista kirjolohta vapaa-ajankalastajien iloksi.

KANSSAMME KALASSA KARKKILASSA

Yhteistyökumppaninamme Karkkilan perhokalastuksen alkeiskurssilla on Suomen johtava perhokalastustuotteiden myyjä Ruoto Oy. Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä Ruoto ja Palkes räätälöivät hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville kurssilaisille. 

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

TÄYNNÄ