top of page
Karkkila Karjaanjoki kirjolohi

Karjaanjoki Karkkila
Perhokalastuksen alkeiskurssi

sisältää alueen erityiskalastusluvan

Palkesin jo perinteiseksi muodostunut, suosittu ja tehokas perhokalastuksen alkeiskurssi järjestetään myös vuonna 2023 Karkkilan Pitkälänkoskella la 10.6. klo 12–18. Kyseessä on tiivis kurssit, jolla käydään läpi kaikki tarvittava välineistö ja tarvikkeet, harjoitellaan erilaisia heitto- sekä kalastustekniikoita ja, kaiken sattuessa kohdilleen, tietenkin kalan tartutus, väsyttäminen, haavitseminen ja lopuksi vielä saaliin käsittely.

 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastuksen aloittamisesta kiinnostuneille tai perustekniikoiden kertaamiseen ja parantamiseen.

 

Aloita hieno harrastus kurssilla ja kartutat tietosi sekä taitosi heti tarvittavalle tasolle! Perhokalastuskurssi on myös erinomainen lahja.

 

Kurssille otetaan maksimissaan 8 osallistujaa, jotta voimme taata riittävän intensiivisen opetuksen. Varaa paikkasi ajoissa. 

Perhokalastuksen työpaja
 

Iltatyöpajassa voit oppia perhokalastuksen alkeita, parantaa heitto- ja kalastustaitojasi tai vaikka oppia kuinka Karkkilan joella kannattaa kalastaa. Tehokkaiseen iltatyöapajaan otetaan enintään 4 osallistujaa ja sen kesto on 3,5 tuntia. .

Kille.jpg
sisältää alueen erityiskalastusluvan

KARJAANJOKI KARKKILA

Karjaanjoen vesistö saa alkunsa Hämeen järviylängöillä ja virtaa läpi läntisen Uudenmaan päätyen lopulta Suomenlahteen. Karkkilan alueen läpi se virtaa vuolaimmin Karjaanjokena. Karkkilan Pyhäjärven alapuolisessa Karjaanjoessa on kolme kalastuksellisesti merkittävää koskea: Myllykoski, Pitkälänkoski ja Maijalankoski. Haukien, ahventen ja särkikalojen lisäksi alueella on luontainen rauhoitettu taimenkanta sekä poikasistutuksin ylläpidetty harjuskanta. Myllykosken ja Pitkälänkosken alueelle istutetaan vuosittain n. 1000kg pyyntikokoista kirjolohta vapaa-ajankalastajien iloksi.

KANSSAMME KALASSA KARKKILASSA

Yhteistyökumppaninamme Karkkilan perhokalastuksen alkeiskurssilla on Suomen johtava perhokalastustuotteiden myyjä Ruoto Oy. Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä Ruoto ja Palkes räätälöivät hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville kurssilaisille. 

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Karkkilan kurssille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.

bottom of page