Karkkila Karjaanjoki kirjolohi
100€
sis. opetus 
ja Karkkilan
erityiskohdelupa

Karjaanjoki Karkkila

Perhokalastuksen alkeiskurssi

 

13.6.2021 klo 12–18

20.6.2021 klo 12–18

Palkesin jo perinteiseksi muodostuneet suositut ja tehokkaat

perhokalastuksen alkeiskurssit järjestetään vuoden 2021 keväänä Karkkilan Pitkälänkoskella 13.6. (täynnä)  ja 20.6.2021 (täynnä). Kyseessä on tiiviit päivän kurssit, joilla käydään läpi kaikki tarvittava välineistö ja tarvikkeet, harjoitellaan erilaisia heitto- sekä kalastustekniikoita ja, kaiken sattuessa kohdilleen, tietenkin kalan tartutus, väsyttäminen, haavitseminen ja lopuksi vielä saaliin käsittely.

 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastuksen aloittamisesta kiinnostuneille tai perustekniikoiden kertaamiseen ja parantamiseen.

 

Aloita hieno harrastus kurssilla ja kartutat tietosi sekä taitosi heti tarvittavalle tasolle! Perhokalastuskurssi on myös erinomainen lahja.

 

Kurssihinta 100€ (sis. alv) sisältää perhokalastuksen aloituskurssin klo 12–18 sekä Karkkilan koskille tarvittavan kalastusluvan kurssipäivänä klo 24 asti (klo 18–24 itsenäistä kalastusta). Kurssille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa, jotta voimme taata riittävän intensiivisen opetuksen.

Etkö mahtunut kurssille? Ei hätää, varaa henkilökohtainen alkeiskurssi/opastus Karkkilan koskille. Hintaesimerkki: 6h/200€/hlö

KARJAANJOKI KARKKILA

Karjaanjoen vesistö saa alkunsa Hämeen järviylängöillä ja virtaa läpi läntisen Uudenmaan päätyen lopulta Suomenlahteen. Karkkilan alueen läpi se virtaa vuolaimmin Karjaanjokena. Karkkilan Pyhäjärven alapuolisessa Karjaanjoessa on kolme kalastuksellisesti merkittävää koskea: Myllykoski, Pitkälänkoski ja Maijalankoski. Haukien, ahventen ja särkikalojen lisäksi alueella on luontainen rauhoitettu taimenkanta sekä poikasistutuksin ylläpidetty harjuskanta. Myllykosken ja Pitkälänkosken alueelle istutetaan vuosittain n. 1000kg pyyntikokoista kirjolohta vapaa-ajankalastajien iloksi.

Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki
Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki

Kirjolohi Karkkilasta
Kirjolohi Karkkilasta

Karkkila perhokalastuskurssi
Karkkila perhokalastuskurssi

Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki
Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki

1/5

KANSSAMME KALASSA KARKKILASSA

Yhteistyökumppaninamme Karkkilan perhokalastuksen alkeiskurssilla on Suomen johtava perhokalastustuotteiden myyjä Ruoto Oy. Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä Ruoto ja Palkes räätälöivät hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville kurssilaisille. 

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Karkkilan kurssille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.