Karkkila Karjaanjoki kirjolohi

Karjaanjoki Karkkila
Perhokalastuksen alkeiskurssi
la 11.6. ja su 12.6.2022

110€
sisältää alueen erityiskalastusluvan

Palkesin jo perinteiseksi muodostuneet suositut ja tehokkaat perhokalastuksen alkeiskurssit järjestetään myös vuonna 2022 Karkkilan Pitkälänkoskella. Kesällä 2022 järjestämme kaksi kurssia, lauantaina 11.6. klo 12–18 sekä sunnuntaina 12.6. klo 12–18. Kyseessä on tiiviit kurssit, joilla käydään läpi kaikki tarvittava välineistö ja tarvikkeet, harjoitellaan erilaisia heitto- sekä kalastustekniikoita ja, kaiken sattuessa kohdilleen, tietenkin kalan tartutus, väsyttäminen, haavitseminen ja lopuksi vielä saaliin käsittely.

 

Suosittelemme tätä kurssia kaikille perhokalastuksen aloittamisesta kiinnostuneille tai perustekniikoiden kertaamiseen ja parantamiseen.

 

Aloita hieno harrastus kurssilla ja kartutat tietosi sekä taitosi heti tarvittavalle tasolle! Perhokalastuskurssi on myös erinomainen lahja.

 

Kurssille otetaan maksimissaan 10 osallistujaa, jotta voimme taata riittävän intensiivisen opetuksen. Varaa paikkasi ajoissa. 

Jos kurssi on täynnä, hyvä vaihtoehto on myös varata yksityisopastus Karkkilan Karjaanjoelle.

KARJAANJOKI KARKKILA

Karjaanjoen vesistö saa alkunsa Hämeen järviylängöillä ja virtaa läpi läntisen Uudenmaan päätyen lopulta Suomenlahteen. Karkkilan alueen läpi se virtaa vuolaimmin Karjaanjokena. Karkkilan Pyhäjärven alapuolisessa Karjaanjoessa on kolme kalastuksellisesti merkittävää koskea: Myllykoski, Pitkälänkoski ja Maijalankoski. Haukien, ahventen ja särkikalojen lisäksi alueella on luontainen rauhoitettu taimenkanta sekä poikasistutuksin ylläpidetty harjuskanta. Myllykosken ja Pitkälänkosken alueelle istutetaan vuosittain n. 1000kg pyyntikokoista kirjolohta vapaa-ajankalastajien iloksi.

Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki
Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki

press to zoom
Kirjolohi Karkkilasta
Kirjolohi Karkkilasta

press to zoom
Karkkila perhokalastuskurssi
Karkkila perhokalastuskurssi

press to zoom
Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki
Pitkälänkoski Karkkila Karjaanjoki

press to zoom
1/5

KANSSAMME KALASSA KARKKILASSA

Yhteistyökumppaninamme Karkkilan perhokalastuksen alkeiskurssilla on Suomen johtava perhokalastustuotteiden myyjä Ruoto Oy. Hyvillä välineillä on kiva harrastaa, niinpä Ruoto ja Palkes räätälöivät hyvät tarjoukset uutta kahluu- ja kalastusvälineistöä kaipaaville kurssilaisille. 

RuotoFiWhiteGreen50cm varjo2_linssiheija

Laadukkaat kotimaiset  perhokalastusvälineet toimittaa testiin Karkkilan kurssille pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Vision, jonka tuote valikoimasta löydät kaiken tarpeellisen perhokalastukseen.